Genel

Koronavirüs yasakları geri dönüyor! Valilikten açıklama geldi! Yarından itibaren..

Karaman’da artan vaka sayısını engellemek adına Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık tarafından dün gece denetim yapıldı. Valilik tarafından görevlendirilen ekipleri denetleyen Işık, kentte adeta seferberlik ilan ettiklerini duyurdu.

TEDBİR ALACAĞIZ

Vali Işık, yapmış olduğu açıklamasında yarından itibaren bir dizi önlemlerin alınacağı ifade ederek, düğünlerin, nikah tipine dönüşmesinin söz konusu olabileceğini şu şekilde belirtti:

“Yarından itibaren bir dizi tedbir alacağız. Belki düğünlerle ilgili olarak düğünlerin nikah tipine dönüşü söz konusu olabilir”

CEZAİ YAPTIRIMLARA BAŞLAYACAĞIZ

Bugünden itibaren tam seferberlik ilan edildiğini ifade eden Vali Işık, açıklamasında cezai yaptırımların uygulanacağını belirterek, “Karaman Valiliği’miz tarafından temin edilen dezenfektanlar ile valiliğimize bağlı birimlerimiz ve ekipmanlarımızla tüm umuma açık alanları dezenfekte edeceğiz. Bu çalışmalarımıza bundan sonra aralıksız olarak devam edeceğiz. İnşallah koronavirüsü kısa bir sürede istediğimiz seviyeye getirerek, yok edeceğiz. Karaman’da özellikle düğünlerde yapmış olduğumuz denetimlerde şimdiye kadar hep uyarıcı olduk. Bu merasimlerde tam olarak kurallara uyulduğunu söylemek mümkün değil ancak bundan sonra taviz vermeden cezai yaptırımlara da başlayacağız” dedi.

Koronavirüs yasakları geri dönüyor! Valilikten açıklama geldi! Yarından itibaren..

YARINDAN İTİBAREN TEDBİRLER ALACAĞIZ

Yarından itibaren bir dizi tedbirlerin alınacağını belirten Işık, “Yarından itibaren bir dizi tedbir alacağız. Belki düğünlerle ilgili olarak düğünlerin nikah tipine dönüşü söz konusu olabilir. Koronavirüs toplu yerlerde yayılıyor. Özellikle düğünler, kafeler ve restoranlar buralarda sıkı tedbirler almazsak biz bunun önüne geçemeyeceğiz” açıklamasını yaptı.