Genel

MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Furkan kaç yaşında, nereli asıl mesleği nedir?

Yaptığı yemekler ve yarışma performansı ile dikkatleri çeken başarılı yarışmacı MasterChef Furkan, hayat hikayesi ve MasterChef yolculuğuyla da ilgi odağı oluyor. Peki, MasterChef Furkan kimdir, yaşı kaç, nereli, mesleği ne? İşte, MasterChef Furkan Yalçın MasterChef Türkiye yolculuğu, MasterChef Furkan hayat hikayesi ve MasterChef Furkan Instagram hesabı paylaşımları! İzleyicilerin beğenisini toplayan MasterChef Furkan’ı mercek altına alıyoruz.

MASTERCHEF FURKAN KİM?

Furkan Yalçın, 20 yaşında. Pastacı. 6 senedir bu mesleği yaptığını ve okulunu okuduğunu söyledi. Kendini geliştirmeye ve bir şeyler öğrenmeye açık bir insan olduğunu belirten Furkan Yalçın, geçen sene de MasterChef Türkiye’ye katılmış. İlk turda elendikten sonra kendini daha geliştirdiğini söyleyen Furkan Yalçın, bu sefer Mehmet şef ve Somer şefin evet oyları ile ikinci tura çıkmayı başardı.

MASTERCHEF FURKAN HİKAYESİ!

Furkan Yalçın üçlü düello turunda Aykan Akçay ve Oktay Uğur ile eşleşti. Peru mutfağından Ceviche yemeği ile yarışan üç isim arasından Furkan Yalçın, final turuna çıkan isim oldu.

MasterChef Türkiye’nin 16 kişilik ana kadrosuna seçilen ve iddialı yarışmacılardan biri oldu.

MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Furkan kaç yaşında, nereli asıl mesleği nedir?