Genel

MasterChef yarışmacıları kimler? TV8 MasterChef 16 kişi kimlerden oluşuyor belli oldu!

MasterChef Türkiye yemek yarışmasında yarışacak yarışmacılar dün yapılan son oyunun ardından belli oldu.

MASTERCHEF YARIŞMASI YARIŞMACILARI MERAK KONUSU OLDU

Kırmızı ve Mavi takım olmak üzere yarışacak olan yarışmacıların hayat hikayeleri merak konusu oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACILARININ DİKKAT ÇEKEN SÖZLERİ

MasterChef Türkiye yarışmasında yarışacak yarışmacıların hayat hikayeleri ve dikkat çeken sözleri şöyle: 

MasterChef  Serhat Doğramacı kimdir? Kaç yaşında?

Henüz 23 yaşında ve 10 senedir yemek yaptığı söyleyen Serhat, Masterchef yarışmasına İstanbul’dan katıldı. Serhat Doğramacı’yı yarışmaya katılması için ikna eden ismin nişanlısı olduğu biliniyor. MasterChef’in 2019 sezonu birincisi Cemre Uyanık’ı tanıdığını, ABD’de birlikte çalıştıklarını ancak onun çalışma şeklini beğenmediğini, Alican ve Batuhan’ı desteklediğini söyleyen Serhat, çok basit bir şekilde MasterChef şampiyonu olacağım diyor. 

MasterChef Duygu Acarsoy kimdir? Kaç yaşında?

Duygu Acarsoy, 35 yaşında. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu olan Duygu Acarsoy, özel bir üniversitede eğitmen şef olarak çalışıyor. Yarışmaya Ankara’dan katılıyor. Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi almış (İspanya ve Almanya’da ekşi mayalı ekmekler). Ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de mevcut. Sektörde 3,5 senedir eğitmen olarak çalışıyormuş.

MasterChef Özgül Coşar kimdir? Kaç yaşında?

MasterChef kadrosuna katılan Özgül Coşar gıda mühendisi. 36 yaşında ve evli olan Özgül, 2 çocuk sahibi. Pastacılık ve ekmekçilik bölümünü bitiren yarışmacı, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor.

MasterChef Emir Elidemir kimdir? Kaç yaşında?

Yemeklerine güvenen ve sosyal medyada da büyük ilgi gören Emir Elidemir aslen İzmirli ve 1994 doğumlu.  Yarışmanın daha başı olmasına rağmen favori gösterilen Emir Elidemir Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.  Üniversite eğitimini Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamlayan Masterchef Emir Elidemir fiziği ve yakışıklığı ile de sosyal medyanın konusu oldu. 

MasterChef Ayyüce Kamit kimdir? Kaç yaşında?

Ayyüce Kamit, 24 yaşında ve aslan Sakaryalı. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Kamüt, dört yıldır aşçılık yapıyor. Rakipleri geçerek adını final turuna yazdıran MasterChef Ayyüce Kamit, ilk turda, Danilo şef, Mehmet Şef ve Somer Şef’ten evet oyu almıştı.

MasterChef Sedat Tuncer kimdir? Kaç yaşında?

Sedat Tuncer, Masterchef’e İstanbul’dan katılıyor. MasterChef Sedat, 32 yaşında ve aslen Kastamonulu Özel bir catering firmasında aşçılık yapan Sedat Tuncer, 13 yıldır mesleğin içinde yer alıyor. MasterChef 2020 sezona iddialı bir şekilde başlangıç yapan Sedat Tuncer, yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 32 yaşında olan yarışmacı aslen Kastamonulu ancak yarışmaya İstanbul’dan dahil olmuş. Özel bir catering firmasında aşçılık yapan Sedat Tuncer, 13 yıldır mesleğin içinde. Anadolu mutfağı, Osmanlı mutfağı ile birlikte Uzak Doğu mutfağı konusunda da kendisine güvenen Sedat Tuncer, MasterChef’te olmak istediğini çünkü bunun hayali olduğunu belirtti.

MasterChef Barbaros Yoloğlu kimdir? Kaç yaşında?

Barbaros Yoloğlu aslen 26 yaşında ve  Bodrum’da aşçılık yapıyor. İnstagram’da 1.845 kişi tarafından takip edilen Barbaros Yolluoğlu’nun eskiden çok kilolu olduğu ve bir hayli kilo verdiği dikkat çeken detaylar arasında. Yarışmaya Bodrum’dan dahil olan Barbaros Yoloğu, 26 yaşında. Bodrum Bitez’de bir restoranda aşçılık yapan deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin üstünü çizdi. 

MasterChef Tanya Kilityalı kimdir? Kaç yaşında?

26 yaşında olan Tanya Kilitkayalı, yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden katılıyor. Yaptığı yemekle üçlü elemelere kalan Kilitkayalı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu.

MasterChef Eray Aksungur kimdir? Kaç yaşında?

Antalya’dan yarışmaya katılan Eray Aksungur, 23 yaşında ve aşçılık yapıyor.  Eray Aksungur, Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçışlık Bölümü’nden mezun oldu. İstanbul ve Bodrum’da çeşitli otellerde aşçılık yapan Eray, son olarak ise Bolu’daki bir otelde çalışmaya başladı. Eray Aksungur, yıllar önce Show TV’de yayınlanan ve Danilo Zanna’nın da jüri olduğu Lezzet Akademisi’nde yarıştı.

MasterChef  Berk İlter kimdir? Kaç yaşında?

Berk İlter, 20 yaşında. Aşçı. Yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 13 yaşından beri mutfaklarda olan ve yurt dışında eğitim alan Berk İlter, aslen Tokatlı.Berk İlter, MasterChef Türkiye’nin ilk turunda General Tso Chicken yemeği ile jüri karşısına çıktı. Başarılı bir tabak çıkaran Berk İlter, üç evet oyu alarak ana kadroya girdi.

MasterChef Gülşah Suna kimdir? Kaç yaşında?

MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Gülşah Suna 28 yaşında. At antrenörü olan Gülşah geçen sezonda da MasterChef’e katılmıştı. Yarışmaya arkadaşlarının ilgisi sebebi ile başvurduğunu söyleyen Gülşah Suna, ‘Geçen sene de katılmıştım ama biraz fazla konuştuğum için yemeğimi unuttum.’ dedi.

MasterChef  Ebru Has kimdir? Kaç yaşında?

28 yaşında olan Ebru Has Bolulu. Yarışmaya Balıkesir’den katılıyor. Aşçılık yapan yarışmacının voleybol geçmişi de bulunuyor. İlk turda üç şeften de evet oyu alan Ebru Has üçlü düelloda da başarılı olarak final turuna kaldı ve 16 kişilik ana kadroya giren son isim oldu.

MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Kaç yaşında?

MasterChef 2020 seçmelerine katılan Furkan Yalçın 20 yaşında. Pastacılık yapan Yalçın, 6 senedir bu mesleği yaptığınıve okulda bu konuda eğitimi aldığını söyledi.