Genel

Müge Anlı kayıp Duygu Çelik'ten kötü haber geldi! 15 gündür aranıyordu! Korkunç halde bulundu! Başı vücudundan..

15 gün önce kaybolan Duygu Çelik, ailesi tarafından aranıyor. Müge Anlı’ya başvuran Duygu Çelik’in ailesine kötü haber bugün verildi. Çelik’in evli ve çocuklu komşuları tarafından kaçırıldığını iddia eden aile, kızlarının hayatından endişe ediyordu. Ancak kötü haber bugün geldi.

FATURA YATIRMAK İÇİN 13 GÜN ÖNCE EVDEN ÇIKTI

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşan Duygu Çelik, 13 gün önce evlerinden fatura yatırmak için dışarıya çıkmıştı. İddialara göre kent merkezine gelen Çelik’i sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ü., annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobiline aldı. İkiliden daha sonra haber alınamadı. Telefonlarına ulaşılamayan Duygu Çelik’in ailesi polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. 13 gündür kızlarından haber alamayan aile, Müge Anlı’ya başvurarak kızının bulunması için çağrıda bulundu.

CESEDİ BULUNDU

2 çocuk annesi Duygu Çelik, 15 gündür her yerde aranıyordu. Ancak bugün Müge Anlı’nın programından gelen habere göre genç kadının cesedi, ormanlık alanda gömülü bir şekilde bulundu.

Müge Anlı kayıp Duygu Çelik'ten kötü haber geldi! 15 gündür aranıyordu! Korkunç halde bulundu! Başı vücudundan..

BAŞI VÜCUDUNDAN KOPMUŞ

Olayla ilgili çalışmalar başlatıldı. Antalya Emniyet Müdürlüğü, dün 2 çocuk annesi Duygu Çelik’i gömülü bir şekilde buldu. Sırt ve göğüs kısmında derin bıçak darbeleri tespit edildi. Başının vücudundan ayrıldığı belirtilirken, Çelik’in bedeni çürümeye başlamıştı. Üzerinin taşla kapatıldığı Çelik, yaklaşık toprağın 30 cm derinine gömüldüğü ifade edildi.

ALTINLARI ÜZERİNDE

2 çocuk annesi kadının cansız bedeni, Antalya Kepez’de bulundu. Yapılan ilk incelemelere göre Çelik’İn üzerindeki altınların çıkartılmadığı belirtildi.

Müge Anlı kayıp Duygu Çelik'ten kötü haber geldi! 15 gündür aranıyordu! Korkunç halde bulundu! Başı vücudundan..

ÇELİŞKİLİ İFADELER

Çelikten’in annesinin Veli için damadım dediği iddia edilirken, acılı anne tüm bu iddiaları reddetti. Çelişkili ifadelerde bulunması; damadımın arabası, evi var zengin bir şeylere ihtiyaçları yok çok şükür demesi Müge Anlı’yı şoke etti. Müge Anlı, bu ifadelerin ardından acılı anneye “Neden öldürüldüğünü biliyorsanız lafı dolandırmadan söyleyin” derken; Çelikten’in annesi “Kızım o adamı istemediği için öldürüldü” dedi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Cinayetin tek şüphelisi olarak gösterilen Veli Ü, ekipler tarafından her yerde aranıyor.