Genel

Test yaptırdı, sonucunu beklemeden yola çıktı! Otobüs karantina altına altında!

İstanbul’dan Diyarbakır’a gidecek olan bir kadın yolcu, seyahatten 2 gün önce test yaptırdı. Ancak test sonucunu beklemeden yola çıkan kadın, test sonucunun pozitif olduğunu öğrendi. Kadın, Sakarya’da hastanede tedavi altına alınırken, otobüste Bolu’da karantinaya alındı.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE TEDAVİYE ALINDI

2 gün önce yaptırdığı test sonucunu beklemeden yola çıkan Süreyya Ç. yolda aranarak, test sonucunun pozitif çıktığını öğrendi. Süreyya Ç, durumu muavine, muavinde durumu şoföre bildirdi. Şoför direkt olarak yakındaki Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Kadın, burada karantina altına alındı.

OTOBÜS DURDURULDU

Kadının tedavi için Sakarya Hastanesi’ne götürülmesi sonrasında diğer yolcular, Bolu gişelerinde bekletilmeye başlandı. Gelen ekiplerle birlikte, Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’ne götürüldü ve buradaki yolculara test yapacağı bildirildi.

Test yaptırdı, sonucunu beklemeden yola çıktı! Otobüs karantina altına altında!

ALNIMDAN ÖPTÜ

Yaşlı kadına yardımcı olan muavin Zafer Demir, yaşlı kadının kendisini alnından öptüğünü belirterek, “Çantasını alırken, hürmet gösterirken beni sevdi herhalde. 50 lira harçlık verdi. Telefonuyla görüşme yaptım. 2 çocuğum var, onlar adına korkuyorum. Ona gösterdiğim ilgiden dolayı oğlu gibi gördü. Şimdiye kadar kimse bana bu kadar ilgi göstermedi dedi. Alnımdan da öptü. Allah yardımcısı olsun” ifadesini kullandı.