Genel

Yedikule'de bina çöktü!

İstanbul Yedikule’de bir bina çöktü. Binanın henüz neden çöktüğü ve enkaz altında kalan kişi sayısı hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Fatih Yedikule’de sabaha karşı yanan binanın bitişiğindeki binada çökme meydana geldi. Göçükte Turgut Peker enkaz altında kaldı. Peker’in evde bulunan eşyalarını iki kişiyle birlikte almak için içeri girdiği bu sırada çökme meydana geldiği öğrenildi. Diğer iki kişinin kaçmayı başardığı öğrenilirken Peker’i kurtarma çalışmaları sürüyor.

Yedikule'de bina çöktü!

Binanın giriş katını klima tamirhanesi olarak kullanan Turgut Peker, içeride bulunan eşyalarını almak için iki kişi ile birlikte binaya girdiği sırada çökme gerçekleşti.

İKİ KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İBB ekipleri, çökmenin gerçekleştiği binayı iş makineleriyle yıkmasının ardından çevrede çökme tehlikesi bulunan binaları kontrol etti.

Yedikule'de bina çöktü!

İtfaiye ekiplerinin yıkımı gerçekleşen binadaki çalışması sürerken saat 19.00 sıralarında 2 kişinin daha izine rastlandı.

Kaldırılan enkazın altından 2 kişi daha çıkarıldı. Sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye kaldırılan 1’i çocuk 2 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yedikule'de bina çöktü!