Gıda Fiyatları Hakkında Ne Zaman Adım Atılacak? Bakan Albayrak Açıkladı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2019'un enteresan bir yıl olacağını söyledi.HEDEFİ TUTTURACAĞIZ Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Albayrak, yüzde 2.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2019'un enteresan bir yıl olacağını söyledi.
HEDEFİ TUTTURACAĞIZ
Ankara'da gazetecilerle bir araya gelen Albayrak, yüzde 2.3'lük büyüme hedefinin tutturulacağını öngördü.
GIDA TERÖRÜ AÇIKLAMASI
Gıda terörünün perde arkasına baktık. Gördük ki felaket tellallığı yapanlar bazı siyasi partilerden aday. Şaşırmamak lazım ülkenin canına kasteden terör örgütlerine destek olanlar mutfağına mı kast etmeyecek.
MECLİS İŞ BANKASI KONUSUNDA ADIM ATABİLİR
(İş Bankası'nın Hazineye devriyle ilgili tartışma) İş Bankası konuşmasının doğru zeminde yapılması lazım. Meclis bu konuda adım atabilir.
Böyle bir adım atılırsa sahiplik ve kurumsallık açısında daha güçlü bir resim çıkar.
İş Bankası zaten çok kurumsal bir marka kamuya geçerse hem yerli yabancı yatırımcı nezdinde daha iyi bir algı çıkar.
Bakmadan Geçme





