Genel

Aile Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Tercih Sonuçları Açıklandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 30 Haziran- 25 Temmuz 2016 tarihleri arasında, Personel Yönetim Sistemi üzerinden yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği tercih işlemleri uzun zamandır merakla bekleniyordu. Beklenen tercih sonuçları bugün, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlğı web sitesi üzerinden açıklandı. 

Adayların başarı puanları ve tercihlerine göre yerleştirme işlemleri tamamlandı.

Aile Bakanlığı, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı 19 Mart 2016’da Ankara’da yapılmıştı. Tercihler ise 30 Haziran- 25 Temmuz tarihleri arasında alınmıştı.

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın tercih sonuçlarına ilişkin duyurusu şöyle:

“Bakanlığımız merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında görev yapan personelin hizmet gerekleri, liyakat ve kariyer ilkeleri ile kıdem ve sınav sonuçları esas alınmak suretiyle görevde yükselme ve unvan değişikliğine ilişkin öğrenim, sınıf ve kadro durumları gözetilerek ve personelin istek ve talepleri dikkate alınarak, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 19 Mart 2016 tarihinde saat:14:00’da Ankara’da yapılmıştır.

Tercihler “30/06/2016 – 25/07/2016” tarihleri arasında İl Müdürlüklerince yetkili olan PYS görevlileri tarafından Personel Yönetim Sistemi üzerinden “Tercih Bildirim Formu” ile elektronik ortamda alınmıştır.

Başarı puanı ve tercihlere göre yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı tercihlere göre yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Not:
Kuruluş Müdürü ve Şube Müdürü, sözlü sınavı duyurusu ve sözlü sınav tarihleri ayrıca duyurulacaktır.
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümleri gereği görevden uzaklaştırılan personel tercih sonuçları daha sonra açıklanacaktır.”