Genel

MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor? ( Adaylar MEB Duyurusu Bekliyor)

Milli Eğitim Bakanlığı Müdür başyardımcılığı ve Müdür yardımcılığı sınavı 20 Mart 2016 tarihinde oldukça büyük bir katılımla yapılmıştı. Sınav öncesi ve sonrası değerli öğretmenlerimizin yorumlarına kamupersoneli.net olarak yer vermiştik. Söz konusu sınav sonrası yorumlara göz atmak için Lütfen TIKLAYINIZ. 
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan Müdür Yardımcılığı sınavı sonuçları MEB tarafından henüz açıklanmadı. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

MEB Müdür Yardımcılığı Sınavına Kaç Aday Katıldı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müdür Başyardımcılığı ve Müdür yardımcılığı sınavına 57 bin 387 aday katılım göstermişti. Sınav 20 Mart 2016 tarihinde saat 14:00’da başladı. Değerli öğretmenlerimize sınav sırasında 100 soru soruldu ve adaylara 110 dakika süre tanındı. Milli Eğitim Bakanlığı Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavındaki testte her sorunun 5 seçeneği bulunuyordu. Sınav iki kitapçık halinde uygulandı.

Müdür Yardımcılığı Sınav Soruları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Müdür Başyardımcılığı ve Müdür yardımcılığı sınavında adaylar 10 Türkçe Dil Bilgisi, 8 Türkiye Cumhuriyeti Anayasası hakkındaki soruları yanıtladı. Adaylara 657 sayılı DMK (Devlet Memurları Kanunu) hakkında sorularla birlikte 652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri hakkında sorular yöneltildi.

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?
MEB Müdür Yardımcılığı Sınav Sonuçları 18 Nisan 2016 Tarihinde açıklanacak.Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz değerli ziyaretçilerimiz ve öğretmenlerimizin cep telefonuna bildirim göndereceğiz.

Bir Yorum