Genel

MEB Sağlık Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Tarihlerini Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı unvan değişikliği sınav duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre;

Sınav Ücretinin Yatırılması ve Başvuruların Yapılması

Adaylar, sınav ücreti olarak 265 TL’ yi (İkiyüzaltmışbeş Türk Lirası, KDV dâhil), MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası veya Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilat Programı” aracılığı ile 21 Ağustos 2017- 14 Eylül 2017 tarihleri arasında yatıracaklar ve başvurularını http://www.meb.gov.tr adresinden saat 23.59’a kadar yapacaklar.

Sınav Merkezleri

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Samsun, Van 

Sınav Tarihi

8 Ekim 2017 Pazar günü, saat 10.00’da yapılacak.

Sınav Giriş Belgelerinin Edinilmesi

Adaylar sınav giriş belgelerini 27 Eylül 2017 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinden alabilecekler.

Sınav Soru ce Cevap Anahtarları ile Sonuçlarının Açıklanması

Sınav soru ve cevap anahtarları 10 Ekim 2017 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr ile http://www.yhgm.saglik.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

 Sınav sonuç bilgileri 8 Kasım 2017 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr ile http://www.yhgm.saglik.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

Bir Yorum

  1. kıymetli meb sınav kurulu ilan etiğiniz 265 tl sınav ücreti hangi ölçüye göre alıyorsunuz.memura % 3 zam düşünüldüğünde bu ücret % kaç oluyor el insaf elinizi vicdanıza koyun lütfen