Genel

PTT'den 2014 GYS İçin Yeniden Tercih Alacağını Duyurdu

PTT İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü 2014 yılında gerçekleştirilen Görevde Yükselme Sınavı tercihlerine ilişkin bir duyuru yayımladı. 

PTT’DEN GYS TERCİH DUYURUSU

PTT İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda, 13 Eylül 2014 tarihinde yapılan Şef Görevde Yükselme Sınavında sorulan bazı soruların hatalı olduğu belirlendiği ve söz konusu sınava ilişkin değerlendirmelerin yeniden yapıldığı bildirildi. 

Yapılan değerlendirmeler sonucu ise atanan bazı personelin atanamaz, atanamaz bazı personelin atanabilir duruma geldiği, bunun üzerine personelin mağdur edilmemesi için 99 Şef pozisyonu ilave edildiği açıklandı. 

İlave edilen 99 pozisyon için ise başa bir dava açıldığı ve bu dava sonucunda da alınan kararlar hatırlatıldı. 

ALINAN KARARLARIN ARDINDAN TERCİHLER ALINACAK

PTT İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru metninde, PTT Merkez Müdürlükleri Grubundan Sınava Giren 2444 personelin cevap kağıtları (optik formları) yeniden değerlendirildiği ve oluşan yeni başarı sıralamasına göre 13/09/2014 tarihinde Şirketimizce yapılan Şef Görevde Yükselme Sınavına PTT Merkez Müdürlükleri Grubundan katılan ve asil olarak başarılı olan 191 personelden yeniden tercih alınacağı aktarıldı. 

PTT İnsan Kaynakları tarafından yapılacak tercih işlemlerine ilişkin bilgilerinde yer aldığı duyuruda tercihte bulunan adayların listesi de yayımlandı. 

Tercihte bulunacak personellerin tercih işlemlerini 3 Nisan 2017 tarihine kadar yapacakları ilan edildi. 

Bir Yorum

  1. 2014 den buyana çalışan şefler madur oldu mu?
    MUTLAKA OLMUŞTUR..

    BU PTT NEREYE GİDİYOR