Genel

PTT Müdür Görevde Yükselme Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

PTT’nin yayımladığı Müdür Görevde Yükselme Sınavı duyurusunun ardından sınav başvuruları 16 Şubat- 24 Şubat 2017 tarihleri arasında alındı.

Başvuruların değerlendirilmesinin ardından 23 Mart 2017’de sınava girmeye hak kazanan adayların listesi yayımlandı.

Sınava girmeye hak kazanan adayların sınavı, 22 Nisan 2017’de yapılacak. Sınav 14:00’da başlayacak ve 150 dakika sürecek. 22 Nisan 2017 tarihli PTT Müdür GYS sınav giriş belgeleri yayımlandı. Konuya ilişkin duyuru şöyle:

” Şirketimizde münhal bulunan İdari Hizmet sözleşmeli Müdür pozisyonlarının doldurulmasını  teminen, Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne 22/04/2017 tarihinde  yaptırılacak olan İdari Hizmet Sözleşmeli Müdür Görevde Yükselme Sınavına ait Giriş  Belgeleri anılan Müdürlüğün internet adresinde yayımlanmıştır.

Sınava girecek adayların, http://gazisem.gazi.edu.tr internet (Duyurular Bölümünde Giriş Belgesi Duyurusu 14/04/2017 tarihinden sonra yer alacaktır.) adresine girerek Sınav Giriş  Belgelerini almaları ve sınav esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.        

 Ayrıca sınavın yapılacağı bina, sınav salonları ve adayların sıra numaralarını gösterir liste ile  sınava ilişkin kılavuz http://ik.ptt.gov.tr internet adresinde yayımlanmıştır. Buna göre listelerin ve  sınava ilişkin kılavuzun buradan alınarak en geç 18/04/2017 tarihine kadar adaylara imza karşılığı  tebliğ edilmesi (aday üniteden başka yere nakil gitmişse gittiği üniteye tebliğ edilmesi) ve sınav kılavuzunun bir fotokopisinin adaylara verilmesi gerekmektedir.         

Bilginizi, İdari Hizmet sözleşmeli Müdür Görevde Yükselme Sınavına girecek personele gerekli duyurunun ivedi yapılmasını arz ve rica ederiz.”