Genel

Ulaştırma Bakanlığı GYS Sınav Giriş Belgeleri MEB Tarafından Yayımlandı

Bilindiği gibi 12 Aralık 2017 tarihinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı personeli için Görevde Yükselme Sınav ilanı yayımlandı. Yayımlanan GYS ilanı için sınav giriş belgeleri ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. 

Bu kapsamda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı hakkında detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURULAR 12 – 25 ARALIK ARASINDA ALINDI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 265 memur ve 5 kadro için Görevde Yükselme Sınav ilanı yayımlamıştı. Buna göre Görevde Yükselme Sınav ilanına başvurular 12 Aralık 2017 tarihinde başladı ve 25 Aralık 2017 tarihine kadar devam etti. Başvurular Mozilla Firefox üzerinden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının portalı üzerinden yapıldı.

Görevde Yükselme Sınav ilanına başvuru yapacak olan adaylarda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından “657 sayılı Kanunun 68 inci maddesinin (B) bendi kapsamındaki kadrolara atanabilmek için söz konusu bentte belirtilen hizmet süresine sahip olmak, Görevde yükselme sınavına tabi olarak atanacaklarda, ilan edilen kadro için bu şartı sağlayan personel bulunmaması durumu hariç olmak üzere en az üç yıl Bakanlıkta çalışmış olmak” şartları arandı. 

SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI

Konu ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Ulaştırma Bakanlığı GYS sınav giriş belgelerinin adayların erişimine açıldığı ifade edildi. Adaylar aşağıdaki link üzerinden sınav giriş belgelerine ulaşabilmektedirler.