Genel

YÖK'ten GYS ve Unvan Değişikliği Sınav Duyurusu Geldi

Yüksek Öğretim Kurulunun resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı gerçekleştirileceği ifade edildi. 

Söz konusu duyuruda başvuruların 22 Şubat 2019 tarihinde başlayacağı ve 27 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecektir. 

YAYIMLANAN DUYURU

Konu ile ilgili olarak YÖK’ten yayımlanan duyuruda başvurular hakkında da bilgiler verildi. Kılavuzda “22-27 Şubat 2019 tarihleri arasında ADAY’lar, ÜNİVERSİTE’nin Aday İşlemleri Sistemi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) üzerinden sınav başvurularını yapacak ve 100 (yüz) TL sınav ücretini ödeyecektir. Ödeme işlemi, ÜNİVERSİTE’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden sınav başvurusu esnasında kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir. Belirtilen tarihler arasında başvuru sürecini tamamlamayan ADAY’ların başvurusu geçersiz sayılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Söz konusu sınav 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14.00’da, ADAY’ların bağlı bulundukları kurum/kuruluşlarına göre belirlenmiş olan aşağıdaki tabloda yer alan 14 (ondört) sınav merkezinde tek oturum halinde gerçekleştirilecektir.

GYS ve Unvan Değişikliği sınavına ilişkin başvuru kılavuzu için TIKLAYIN.