- Haberler
- Personel Alımı
- Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!
Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!
Gümüşhane Üniversitesi, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını açıkladı.ALIM YAPILACAK KADROLAR * Doçent * Yardımcı Doçent GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI * Doçent ka
Gümüşhane Üniversitesi, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını açıkladı.
ALIM YAPILACAK KADROLAR
* Doçent
* Yardımcı Doçent
GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI
* Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde, başvurdukları anabilim dalını belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik sınavını başardığına ilişkin belgenin onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde Personel Daire Başkanlığına vereceklerdir.
* Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde başvurdukları anabilim dalını ve sınava girecekleri yabancı dili belirterek (Yabancı Dil Başarı Belgesi olanlar ekleyeceklerdir.) ekinde, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma ( lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri ) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.
BAŞVURU SÜRECİ
* Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır.
* Yayımlanan ilan ile ilgili diğer detaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ
Kamupersoneli.net - ANKARA
Bakmadan Geçme