Gündem

12 kişinin hayatını kaybettiği Aladağ'da yine yangın çıktı

Adana Aladağ’da 12 kişinin yaşamını yitirdiği yangının ardından bir yangında bugün çıktı. Aladağ’da cayır cayır yanan 2 katlı boş bina yürekleri ağza getirdi. 11’i çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınına sahne olan Adana Aladağ’da bu akşam hareketli dakikalar yaşandı. 2 katlı boş bir evde başlayan yangın herkesi korkuttu. Facianın şokunu yaşayan vatandaşlar alevleri görünce olay yerine koştu.
İtfaiye alevleri söndürdü, içeride kimsenin olmadığı ortaya çıktı.

10 öğrenci, 1 küçük çocuk ve 1 eğitmenin hayatını kaybettiği yurt yangınına sahne olay Aladağ’da vatandaşlar bu akşam panik anları yaşadı.

Aladağ’da iki katlı müstakil bir evde yangın çıktı. Yangın çıkan evin geçtiğimiz gün yanan yurdun yaklaşım 1 km uzağında olduğu öğrenildi.

Acıları henüz çok taze olan Aladağ halkı alevleri görür görmez evin olduğu yere koştu. Bir anda yüzlerce kişinin toplandığı eve itfaiye müdahale etti.

CNN Türk muhabiri o anları böyle anlattı: “Aladağ’da akın akın insanların buraya geldiğini gördük. İtfaiye ekipleri olaya müdahale ettiler. Alevler bütün Aladağ’dan gözüküyordu. İtfaiye üç arabayla birlikte yangına müdahale ediyor. Alevler üç dört metre yükseğe çıktı. “

Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı olmadığı öğrenildi.

Kamupersoneli.net | ANKARA