Gündem

15 Temmuz'da Bankalar Açık Olacak Mı? 15 Temmuz Pazartesi Günü Hastaneler, PTT, Noter Açık Mı?

15 Temmuz hain darbe girişimi nedeniyle şehitlerimiz anılıyor, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlanmaktadır. Bu nedenle 15 Temmuz’da bankaların, PTT şubelerinin, hastanelerin ve noterlerin açık olup, olmadığı merak ediliyor.

15 TEMMUZ’DA BANKALAR AÇIK OLACAK MI?

15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatil olmasından dolayı Bankalar açık olmayacak. Vatandaşlar 16 Temmuz 2019 tarihi itibariyle bankalarda işlemlerini yapabilecektir.

15 TEMMUZ’DA PTT VE NOTER AÇIK OLACAK MI?

15 Temmuz Pazartesi günü  Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle PTT ve noterlerde kapalı olacaktır. Bu nedenle PTT ve noterlerde işi olanlar 16 Temmuz’da işlemlerini gerçekleştirebilirler…

15 TEMMUZ’DA ECZANELER VE HASTANELER AÇIK OLACAK MI?

15 Temmuz 2019 tarihinde eczanelerde kapalı olacaktır. Nöbetçi eczaneler haricinde bütün eczaneler 15 Temmuz 2019 tarihinde kapalı olacaktır.

Hastanelerde acil servisler haricinde devlet hastanelerinin poliklinikleride kapalı olacak.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL İLAN EDİLDİ

15 Temmuz 2016 tarihinde şehit olan vatandaşları, polisleri ve askerleri anmak için ve demokrasi zaferini kutlamak için ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda resmi tatil olarak ilan edilmiştir.

.