Gündem

16 yaşındaki kız çocuğuna 49, 20 ve 15 yaşındaki şüpheliler tecavüz etti iddiası!

Aydın’ın Didim ilçesinde  Akbük Mahallesi’nde herkesin midesini bulandıran bir olay meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Aydın’da eşinden ayrılan N.G. (51) isimli kadın eşinden ayrıldıktan sonra kızları C.N.K. (16) ve H.K. ile birlikte Akbük Mahallesi’nde yaşamaya başladı.

ANNENİN ŞİKAYETİ ÜZERİNDE KIZ ÇOCUĞU HER ŞEYİ ANLATTI

Ortaya atılan iddialara göre, tecavüze uğrayan C.N.K.’nin durumu annesinin dikkati sayesinde ortaya çıktı. Annesi şikayeti üzerine Akbük’te jandarmada mağdur C.N.K. başından geçen iğrenç olayları teker teker anlattı.

DEFALARCA TECAVÜZ ETMİŞLER

Mağdur kız çocuğu C.N.K.’nin (16) ifadesinde S.O. ile yakın komşu olduğunu, S.O.’ya ait tekne ile balık tutmak için denize açıldıktan sonra defalarca tecavüze uğradığını, daha önce de bu kişiler ve isminin Ü. olduğunu bildiği kişi tarafından da ormanlık alanda tecavüze uğradığını, K.Ç. ve E.P.’nin de kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

ABLASI DA KIZ KARDEŞİNİ PARA KARŞILIĞINDA İLİŞKİYE ZORLAMIŞ

Ayrıca genç kız, ablası H.K.’nin de kendisini zengin erkeklere para karşılığında ilişkide bulunmaya zorladığını iddia etti.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Mağdur kızın ifadesinin ardından harekete geçen jandarma ekipleri olayla ilgili olarak S.O. (49), K.Ç. (20), E.P. (15) adlı şüphelileri adreslerinde yakalarken, abla H.K. de adliyeye çıkartıldı.

Şüphelilerden S.O. ile K.Ç. adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.P. serbest bırakılırken, küçük yaştaki mağdurenin ablası H.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.