Gündem

19 Mayıs THY bileti al! Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? Online bilet alma ekranı..

Türk Hava Yollar 19 Mayıs 2020 tarihinde özel bir uçuş gerçekleştirecek. Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlattığı tarihten tam 101 yıl sonra TK1919 sefer sayılı uçakla bir uçuş düzenlenecek. Bu kapsamda da 19 Mayıs’a özel hatıra bilet uygulaması oluşturuldu. Peki, THY 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? Nereden kayıt yaptırılır?

THY 19 MAYIS ÖZEL UÇUŞU

Türk Hava Yolları’nın 19 Mayıs’a özel olarak düzenleyeceği uçuş, vatandaşlar tarafından internet üzerinden araştırılıyor. Twitter, Facebook ve Instagram’da yapılan paylaşımlar, ses getirdikçe, THY’nin 19 Mayıs hatıra biletine olan talep de artıyor.

19 Mayıs THY bileti al! Türk Hava Yolları 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? Online bilet alma ekranı..

THY AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilişkin açıklama THY Basın Müşavirliği’nden geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı tarihinden tam 101 yıl sonra özel bir uçuş düzenleneceği belirtildi. Düzenlenecek olan uçuş, TK1919 sefer sayısı ile yapılacak olup, kaptan pilot Selin Sevimli ve ikinci pilot Zafer Doğukan Demir tarafından gerçekleştirilecek. THY’den yapılan açıklama şu şekilde:

19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz.

Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna hep birlikte imza atalım!”

EVDEN KATILIM YAPILABİLECEK

THY’nin düzenleyeceği uçuşa evlerden de hatıra bileti alarak katılım yapılabilecek. İsteyen vatandaşlar, “www.tarihiyolculuk.com” adresinden kendilerine özel hatıra biletlerini oluşturabilecek. Elde ettikleri biletleri de sosyal medya hesaplarından, “#TarihiYolculuk ya da #TK1919 etiketleriyle paylaşabilecekler.

THY HATIRA BİLETİ NASIL ALINIR?

THY’nin düzenlemiş olduğu 19 Mayıs seferine özel olarak hatıra bileti almak isteyenler, için Tarihi Yolculuk web sayfasına girerek ad – soy ad bilgilerini doldurmaları yeterli. Biletler oluşturulduktan sonra sosyal medya hesaplarından paylaşılabilmesi için linkler çıkıyor.

THY 19 Mayıs hatıra bileti oluşturmak için TIKLAYIN