Gündem

19 Mayıs’ta Sağlık Ocakları Açık Olacak Mı ?

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu sene hafta içi bir güne, Perşembe gününe denk gelmekte. Tüm kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil yapıyor. Bugün tüm kamu personeli ve öğrenciler 19 Mayıs’ın coşkusunu yaşarken bir yandan da bir günlük tatil ile dinlenecekler. 


 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyetiyle tüm devlet kurumları gibi devlet hastaneleri de bir günlük tatil içerisine girdiler. Bugün tüm devlet hastaneleri tatildeyken olası bir sağlık sorununda nereye başvuracağız? 

Eczaneler resmi tatil kapsamına giriyor. Sadece nöbetçi olan eczaneler açık olacak. Peki sağlık ocakları çalışacak mı? Acil bir durumda nereye başvuracağız?

19 Mayıs 2016 Perşembe günü tüm devlet hastaneleri resmi tatil yapacaklar. Sadece hastanelerin Acil Poliklinikleri hizmete açık olacak. Sağlık ocakları maalesef kapalı durumda. Acil bir sağlık probleminde başvuracağımız ilk yer hastanelerin Acil Servisleri olacak. Normalde de 7 / 24 hizmet veren Acil Servisler 19 Mayıs 2016 Perşembe günü de açık olacak. 

Kamu haberleri, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara