Gündem

2 Gün Kanalizasyonda Saklanmışlar

Operasyonun devam ettiği Diyarbakır Bağlar ilçesinde  bölücü teröristlerin kanalizasyon çukurunda saklandığı ve rögar kapağını kaldırarak polislere ateş açtığı öğrenildi. 

15 Mart’dan Bu Yana Sokağa Çıkma Yasağı Bulunuyor

Diyarbakır Bağlar ilçesi’nin Kaynartepe Mahallesi’nde 15 Mart 2016 ‘da sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Bölücü terör örgütü mensupları ve güvenlik güçlerinin arasında ara ara sıcak temas sağlanıyor ve çatışma haberleri geliyor.

Lağımda Saklanan Teröristlerden 1’i Yakalndı 2’si Kayıplara Karıştı

Güvenlik güçlerinden kaçmak için lağımda saklanan teröristler 2 gün boyunca rögar kapağının altında beklemiş. Rögar kapağını kaldırarak polislere ateş açan ve hemen ardından kaçmaya çalışan teröristler güvenlik güçleri tarafından farkedilir edilmez , geçiş yolları tutuldu. Güvenlik güçleri tarafından her bir yanı sarılan teröristlerden birisi yakalandı , fakat iki terörist karanlıktan faydalanarak olay yerinden uzaklaştı.

Bölgeye Özel Harekat Polisleri ve Çevik Kuvvet Ekipleri Sevkedildi

Bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan iki teröristin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. Bölücü teröristlerin 2 gündür lağımda saklandığı da öğrenildi. Çıkan çatışma sonrası lağımda saklanan bir terörist sağ yakalandı. Yakalanan teröristten alınan bilgilere göre emniyet birimleri rögarlardan geçilebilecek alanlara operasyon düzenledi.

Kamupersoneli.net