Gündem

2016'da 10 bin kişinin iş bulması hedefleniyor

 5. gerçekleşecek İSKİF tanıtım toplantısında konuşan Muammer Coşkun, işsizliğin tüm dünyada ve Türkiye’de en önemli sorunlardan biri olduğunu, bunu engellemek ve bireylere iş fırsatları sunmayı artırmak için İSKİF 2016’yı hazırladıklarını anlattı. “Bu yıl fuarda asgari 10 bin kişinin iş sahibi olması ve işsizliğin önemli oranda azaltılmasını hedefliyoruz” dedi.Türkiye’de önde gelen firmalar ile yüzlerce işletmenin fuara katılacağını belirtti. 


Tekstil, perakende, medya, inşaat, sağlık, havacılık, gıda, telekomünikasyon sektörünün önde gelen kuruluşlarını, eğitim kurumlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve istihdama katkısı yüksek üretici firmaların İSKİF’te iş arayan, işini değiştirmek isteyen binlerce kişiyle bir araya getireceklerini kaydeden Coşkun, İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü olarak bu projeye ev sahipliği yapmaktan son derece gururlu ve mutlu olduklarını söyledi.

9-11 Haziran 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde İSKİF (İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı)  ziyaretçilerini karşılamaya hazır… 

Kamu haberleri, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır.

AA / Kamupersoneli.net