Gündem

2017 Yılında FETÖ'den Tutuklanan Kişi Sayısı Açıklandı

2017 yılının başından bu yana FETÖ ile mücadele devam ediyor. Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu FETÖ ile mücadele hakkında yaptığı açıklamasında 2017 yılında FETÖ’den kaç kişinin tutuklandığını ifade etti. FETÖ ile mücadele hakkında detaylar haberimizde…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında Genel Güvenlik ve Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı MEB Şura Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir konuşma yaptı. İçişleri Bakanı Soylu açıklamalarında ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek ilerleyen günlerde İzmir, İstanbul ve Eskişehir başta olmak üzere 15 şehirde daha toplantılar gerçekleştireceklerini ifade etti.

FETÖ’DEN TUTUKLANAN SAYISI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında 2017 yılındaki FETÖ ile mücadeleye de değindi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili açıklamalarında devleti bir virüs gibi sarmış FETÖ’nün darbe girişiminin 16 Temmuz sabahı bastırıldığını ifade etti. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Soylu FETÖ’ye yönelik yürütülen operasyonlarda sadece 2017 yılı içinde 48 bin 305 kişinin tutuklandığını belirtti. Ayrıca Bakan Soylu gözaltı sayısının da bu sayının 3 katı olduğunu vurguladı. 

“KAPIDA TADİLAT NEDENİYLE KAPALIYIZ YAZACAK GÖREVLER DEĞİL”

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında nitelikli personel gerektiren kadrolarda oluşan açık ve ülke güvenliğini tesis etme gerekliliğinin omuzlardaki yükü arttırdığını ve yeni bir yapılanmaya gidildiğini kendi görevlerinin kapılarında ‘tadilat nedeniyle kapalıyız’ yazacak görevler olmadığını ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA