Gündem

23 Haziran Karayollarında Son Durum

  Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. 


Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durum bültenine göre, TEM Otoyolu’nun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çamlıca gişeleri-Gümüşova kesimi arasındaki köprü (üstgeçit, altgeçit) ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos’a kadar her gün 08.00-20.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şeritler trafiğe kapatılacak.

İzmir-Aydın Otoyolu Söke bağlantı yolunun Belevi Kavşağı-Söke Kavşağı kesimi Aydın istikametinde üstyapı, bakım-onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Temmuz’a kadar ulaşım, Ortaklar yolundan sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolu’nun Ankara Kavşağı kesiminde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Haziran’a kadar Sincan’dan otoyola giriş kolu ve Eryaman Kavşağı-Eskişehir Kavşağı istikametinde sağ iki şerit trafiğe kapatılacak. Ulaşım, sol şeritten sağlanacak. İkinci aşamada ise Eryaman Kavşağı-Eskişehir Kavşağı istikametinde sol iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım, sağ iki şeritten verilecek.

AA | Kamupersoneli.net