Gündem

24 Kasım koronavirüs tablosu açıklanıyor! Yeni hasta ve vefat sayısı şaşırttı!

Günlük koronavirüs tablosunda son rakamlar her geçen gün daha da tehlikeli bir hale geliyor. Salgınla mücadelemiz tam gaz devam ederken, gelen rakamlar korkutmaya yetiyor. 24 Kasım tablosunda son durum nasıl?

24 KASIM KORONAVİRÜS TABLOSU

24 Kasım koronavirüs tablosuna ilişkin, Bakan Koca şu açıklamayı kaydetti:

“Bugün tespit edilen 7.381 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 4.543’e ulaştı. Salgının seyrini değiştirmek elimizde. Aldığımız tedbir ve kısıtlamaların daha iyi ve hızlı netice vermesi için desteğiniz şart. Zorunlu olmadıkça kalabalıklardan uzak durun”

SALGINDA SON DURUM

Açıklanan tabloda bugün toplam da 162.231 test yapıldı. Yapılan test sonucunda 7.381 yeni vaka tespit edildi. 161 vatandaşımız salgın sebebiyle hayatını kaybederken, 3.678 kişi iyileşerek sağlığına kavuştu. 

24 Kasım koronavirüs tablosu açıklanıyor! Yeni hasta ve vefat sayısı şaşırttı!

23 KASIM HASTA SAYISI

Bakan Koca, dün yaptığı paylaşımında, “Bugün tespit edilen 6.713 yeni hastamız var. Aşı kullanıma girene kadar, salgının yayılma hızını kontrol altında tutmaya devam edebilmek için destek verin. Tedbirlere uyun. Maske takın. Temizliğe dikkat edin. Zorunlu olmadıkça kalabalık ortamlara girmeyin” ifadesini kullanarak, tedbirleri tekrarladı.

24 Kasım koronavirüs tablosu açıklanıyor! Yeni hasta ve vefat sayısı şaşırttı!

ACİL TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan vaka sayıları sebebiyle, dün akşam acil bir toplantı düzenledi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Şanlıurfa, Ankara, Adana, Konya, Manisa, Kayseri, Sakarya, Samsun, Antalya, Diyarbakır sağlık müdürlerimizle yaptığımız video konferans toplantılarında, salgınla mücadelede bulunduğumuz noktayı, sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını ele aldık. Desteğinizin önemi artmış durumda”