Gündem

27 Kasım koronavirüs tablosu! Türkiye koronavirüs tablosunda yeni vaka ve vefat sayısı!

Dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüs salgınında son durum merak konusu oldu. Vatandaşlar, her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan son verileri yakından takip ediyor. 27 Kasım koronavirüs tablosu belli oldu mu?

27 KASIM KORONAVİRÜS TABLOSU

27 Kasım koronavirüs tablosu az önce açıklandı. Açıklanan son tabloya göre vaka syısı 29.845 olarak ifade edilirken, 6.592 hasta sayısı olarak açıklandı. Vefat sayısı 177 olurken, iyileşerek, sağlığına kavuşanların sayısı ise 3.845 olarak tabloda yer aldı. 

27 Kasım koronavirüs tablosu! Türkiye koronavirüs tablosunda yeni vaka ve vefat sayısı!

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, “Bugün tespit edilen 6.592 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 5.000’e yaklaştı. Kayıplarımız artıyor. Tedbirlere sıkı uyarsak kısıtlama olmadan da mücadele edebiliriz. Yoksa kısıtlamalar kaçınılmaz olur. En güvenli yer evimizdir” açıklamasını yaptı. 

26 KASIM KORONAVİRÜS TABLOSU

26 Kasım koronavirüs tablosunda son durum pek iç açıcı değil. Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre dün 6.876 yeni hasta tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugün tespit edilen 6.876 yeni hastamız var. Aktif hasta sayımız artıyor. Salgının seyri kadar bizim tedbirlere uyumumuz da kısıtlamalar konusunda belirleyici olacak. Tedbirlere uyarsak kısıtlamalara gerek kalmaz. Birlikte mücadele edersek başarabiliriz” ifadesini kullanmıştı.

27 Kasım koronavirüs tablosu! Türkiye koronavirüs tablosunda yeni vaka ve vefat sayısı!

26 KASIM KORONAVİRÜS TABLOSU VERİLERİ

Dün açıklanan verilerle birlikte hasta sayısı yeni bir rekor daha kırdı. 168.348 test yapılırken, 29 bin 132 vaka olduğu belirtildi. 6.876 yeni hasta olduğu ifade edilen tabloda, salgın yüzünden hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 174 olarak açıklanmıştı.