Gündem

3 Yaşında Çocuğu Taciz Ederken Vatandaşlar Tarafından Yakalandı

Son zamanlarda artan cinsel taciz ve istismar vakalarına bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfa’da bir parkta oyun oynayan erkek çocuğuna tecavüz etmeye kalkan şahıs , çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı. Şanlıurfa’nın Eyyübiye Mahallesi’nde bulunan bir oyun parkında tek başına oynayan erkek çocuğu 17 yaşındaki Ö.K tarafından cinsel tacize uğradı.  Olay yerinden gelen iddialara göre , minik çocuğu köşeye sıkıştırıp elle taciz ettikten sonra tecavüz etmeye yeltenen şahıs, olay yerinden geçen vatandaşlar tarafından tespit edildi. Vatandaşlar tarafından kovalanarak yaklanan 17 yaşındaki şüpheli etraftakilerin “Neden Böyle bir şey yaptın? ” sorusuna “Zevk için” dedi. 


Vatandaşlar tarafından alıkonulan ve polis gelene kadar bekletilen şahsı bazı vatandaşlar darp etmek ve linç etmek istedi. Olay yerine gelen polise teslim edilen şüpheli sağlık kontrolündcen geçirildikten sonra Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesine teslim edildi.

Tacize uğrayan minik çocuğun hastanede yapılan kontroller sonucu tecavüze uğramadığı öğrenildi.  3 Yaşındaki çocuğu taciz ettiği bildirilen Ö.K’nin çeşitli suçlardan emniyet teşkilatı tarafından arandığı öğrenildi. 

Kamu haberleri, gündemden son dakika haberleri ve çok daha fazlası için kamu haberlerinin doğru ve tarafsız sesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara