Gündem

31 Ekim Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı 31 Ekim koronavirüs hasta ve ölü sayısı

31 Ekim Türkiye koronavirüs tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanıp açıklanmadığı bugün de merak konusu oldu.

Günlük olarak https://covid19.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan Türkiye’de covid19 ölü ve hasta sayısı buün de araştırılmaya başlandı.

TÜRKİYE BUGÜNKÜ CORONA VİRÜS HASTA VE ÖLÜ SAYISI KAÇ?

Kovid19 vakaları her gün biraz daha artarken herkes merakla Türkiye bugünkü Koronavirüs hasta ve ölü sayısı kaç? sorusunun cevabı bugün en fazla cevabı aranan sorular arasında yer aldı.

30 EKİM KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 30 Ekim koronavirüs tablosunda yeni hasta sayısı 2322 olarak ifade edilirken, 1.703 vatandaşımız iyileşerek, sağlığına kavuştu. 30 Ekim koronavirüs tablosunda 78 vatandaşımız salgın yüzünden hayatını kaybederken, toplam vefat sayımız 10.177 olduğu bildirildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 30 Ekim koronavirüs tablosunda şu ifadeleri kaydetti:

“Bugün tespit edilen 2.322 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 2.000’e yaklaştı. Salgınla mücadele hem bireysel hem de toplu halde tedbirlere uymaktan geçiyor. Yarın bugünden daha az hastamız olsun istiyorsak hareketliliği üçte birine indirmeliyiz”

31 Ekim Türkiye koronavirüs tablosu açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı 31 Ekim koronavirüs hasta ve ölü sayısı

31 EKİM SAĞLIK BAKANLIĞI KORONAVİRÜS TABLOSU AÇIKLANDI MI?

Bugünkü corona virüs vaka ve ölü sayıları açıklandı mı? soruları herkes tarafından araştırılırken dikkatler Sağlık Bakanlığı tarafından günlük olarak https://covid19.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden açıklanan corona virüs vakalarına çevrildi.