Gündem

35 Bin Polisin FETÖ'cü Olduğu Ortaya Çıktı

En son güncellenen listeye göre 17-25 Aralık’tan sonra 35 bin civarında polisin örgüt elemanı olduğu kaydedildi. Yine çip karttan ele geçirilen “mahrem imamlar” listesinin ise son olarak 30 Ocak 2017’de güncellendiği dikkat çekti.

Konu ile ilgili olarak 3 bin 895 mahrem imamın görev yaptığı belirlendi. Ayrıca bunlardan 65’inin kadın olduğu belirtildi. Söz konusu kadınların, kadın polislerden sorumlu olduğu belirtildi.

İTİRAFÇI FETÖ İMAMI

FETÖ’nün emniyet yapılanması MİT tarafından çökertildi. Konu ile ilgili soruşturma emniyet tarafından yürütülüyor ve soruşturma hakkında ilginç detaylara ulaşıldı. Gizli tanık olarak ifade veren ismi saklanan FETÖ imamının gösterdiği evlerde ‘kullanılmış peçete’ içinden bir çip çıktı. Çıkan çip kartta tespit edilen 3 bin 895 mahrem imamdan 65’inin kadın olduğu ortaya çıktı.

35 POLİS FETÖ’CÜ

Konu ile ilgili olarak en son liste Nisan 2015 yılında güncellendi. Güncellenen listeye göre 17-25 Aralık’tan sonra 35 bin civarında polisin örgüt elemanı olduğu kaydedildi. Yine çip karttan ele geçirilen “mahrem imamlar” listesinin ise son olarak 30 Ocak 2017’de güncellendiği dikkat çekti.

500 KADAR ÖĞRETMEN VAR

3895 mahrem imamının da görev yaptığı belirtildi. Bu mahrem imamlar hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen 3895 mahrem imamdan 2700’ü ile ilgili daha önce soruşturma yapıldığı belirtildi. Ayrıca Sabah’ın haberine göre bir kısmının tutuklu olduğu ve söz konusu listede 500 kadar öğretmenin de olduğu belirtildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA