Gündem

7.5 milyon kişiyi yakından ilgilendiren flaş sokağa çıkma yasağı açıklaması! Sabah 9 ile Öğlen 14.00'e kadar…

Corona virüsü önlemleri kapsamında Türkiye’de yaklaşık  7.5 milyon 65 yaş ve üstünde olanları kapsayan bir sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

65 YAŞ VE ÜSTÜNDE OLAN ESNAF VE SANATKARLAR HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA

Sokağa çıkma yasağı 65 yaş ve üstünde işyeri bulunan esnaf ve sanatkarların ekonomik olarak sıkıntı çekmesine neden olmasından dolayı Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken esnaf sanatkarları gözönünde bulundurarak sokağa çıkma yasağının düzenlenmesi gerektiğini açıkladı.

7.5 milyon kişiyi yakından ilgilendiren flaş sokağa çıkma yasağı açıklaması! Sabah 9 ile Öğlen 14.00'e kadar...

TESK BAŞKANI PALANDÖKEN AÇIKLADI

65 yaş ve üstünde işyeri bulunan esnaf ve sanatkarları yakından ilgilendiren açıklamasında Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Korana virüs sebebiyle 65 yaş ve üstünde işyeri bulunan esnaf ve sanatkarların kısa süre de olsa işyerlerini açmalarına izin verilmeli. Bu kesim esnafımızın alacağını tahsil etmesi ve borcunu ödemesine imkan sağlanmalı. Sabah 9.00 ile öğlen saat 14.00’e kadar işyerlerini açmalarına imkan verilmesi hem ekonomiye katkı sağlar hem de günlerdir evlerinde kalan vatandaşlarımıza moral verir.” ifadelerini kullandı.