Gündem

8 Temmuz Cuma Günü PTT'ler Açık Mı? Postaneler Ne Zaman Açılacak?

Bayram tatilinin bitmesine yakın en çok araştırılan konulardan biri de 8 Temmuz Cuma günü PTT şubelerin açık olup olmadığı konusu. Peki PTT’ler 8 Temmuz günü açık olacak mı? Cevap haberimizin devamında.

Bakanlar Kurulu tarafından Bayram tatilinin 9 gün olarak ilan edildi. 9 günlük tatil kamu çalışanları kapsadığı için PTT’lerin açık olup olmadığı konusu merak edilmeye başlandı.

Devlet daireleri, resmi kamu ve kurum kuruluşları, devlet okulları resmi tatil sebebiyle 9 günlük Bayram Tatiline girecekler. Lakin nöbet durumu olan kamu kurum ve kuruluşları nöbet görevlerinde olacaklar. Peki PTT şubeleri bayram tatilinde açık olacak mı?


PTT şubeleri 4 Temmuz – 8 Temmuz 2016 tarihleri arasında açık olmayacak. Vatandaşlar kargo ve banka işlemlerini devam eden hafta PTT şubelerinden halledebilir.

Son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, memur haberlerinden, personel alım ilanlarından, banka haberlerinden, türkiye haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın

Kamupesoneli.net  | Ankara