Gündem

ABD İle Vize Krizi Avrupa Kupası Maçlarını Nasıl Etkileyecek?

ABD ile Türkiye arasında ortaya çıkan vatandaşlara seyahet engeli getirilmesinden sonra gündemin önemli konularından biriside acaba ülkemizde oynanacak olan basketbol maçlarının ne olacağı oldu.

Akıllarda Soru İşaretleri!

Amerikalı tüm vatandaşlara Türkiye’ye gitme konusunda yasak getirilmesinin ardından Türkiye’de oynanacak olan Euroleague ve FIBA maçları için Amerikalı oyuncuların ne yapacağı akıllarda soru işaretine neden oldu.

Karar Ne Olacak?

Edinilen bilgilere göre böyle bir durum gerçekleşmesi durumda, hem Euroleagua, hem de FIBA maçlarına vize verilmemesi durumda ya maçlar oynanmayacak, ya ertelenecek ya da hükmen yenildi kararı verilecek.

Oturma İzni Olan Oyuncular Takımlarda Yer Alabilecek

Şuan basketbol ligimizde oynayan Amerikalı futbolculardan oturma izni almış olanlar ülkeye giriş çıkışlarında sorun olmayacak ancak henüz gelmemiş ve oturma izni almamış olan oyuncuların Türkiye’ye girişleri bu durumun devam etmesiyle imkansız olacak.

Türkiye Basketbol Federasonu yetkilileri vizelerin Konsolosluklardan alınabileceğini fakat sınır kapılarında verilmeyeceği bilgisini açıklıyorlar. Yabancı oyuncu değiştirmeyi planlayan Türk takımları ise bundan sonra Avrupalı oyuncuları tercih etmeye başlayacaklar.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA