Gündem

ABD Konsolosluğu Görevlisi Topuz'un DEA Mensubu Olduğu Ortaya Çıktı!

Fethullahçı Terör Örgütü mensupları ile bağlantılı olduğu öne sürülen ABD İstanbul Konsolosluğu’nda görev yapan Metin Topuz’un ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubu olarak operasyonlara katıldığı ortaya çıktı.

Birer Birer Gün Yüzüne Çıkıyor!

Sabah’ın haberine göre, ABD Konsolosluğu göevlisi Metin Topuz dün gözaltına alınarak tutuklama kararı verilmişti. Topuz’un sorgusunda bütün kirli işlerini birer birer itiraf ettiği söyleniyor. Metin Topuz yaptığı açıklamada, ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı N.M.C. ve ailesinin FETÖ’nün üst düzet isimlerinden olduğunu itiraf etti. 21 senedir ABD İstanbul Konsolosluğu’nda görev yapan Topuz’un 21 senelik sırları birer birer gün yüzüne çıkıyor.

Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Metin Topuz 1994 senesinden bu yana ABD ile ilişkili olan fotoğrafları ortaya çıktı. Meğerse Topuz ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubu olarak operasyonlara katılmış. Dün verdiğimiz haber ile Metin Topuz 17- 25 Aralık kumpasını düzenleyen ve şuan tutuklu yargılanan Yakup Saygılı, Mahir Çakallı, Nazmi Ardıç ve Mehmet Akif Üner’le bağlantılarının olduğu ortaya çıktı.

Metin Topuz’un yine dün haberlerimizde verdiğimiz firari savcı Zekeriya Öz ile irtibatlarının olduğunu belirtmiştik.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA