Gündem

Abdullah Gül'den Flaş Genelkurmay Başkanı Akar Açıklaması!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaptığı açıklamada;

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın kendisini ziyaret ettiğini ifade etti.

Abdullah Gül yaptığı açıklamada ise bunun nezaket anlayışı içerisinde gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

Abdullah Gül ayrıca yaptığı açıklamasında; “Bir ziyaret oldu. Herkesin gözü önünde oldu. Gizli kapaklı değil. tehdit, saygısızlık yok” ifadelerinde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu şöyle demişti:

“En son Sayın Genelkurmay Başkanı ile Saray Sözcüsü’nün, Abdullah Gül’ü ziyaretini internette küçük bir haber yapmıştı bir gazeteci arkadaşım ve bir süre sonra onu geri çekmek zorunda kaldı. Bu gazetecinin işine son verdiler. Genelkurmay Başkanı ile Saray Sözcüsü’nün, 11’inci Cumhurbaşkanı’nı ziyaret etmesi dünyanın her tarafından haberdir, demek ki yapılan doğrudur. Hele hele bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullara göre zaten haberdir. Haber yalan mı? Hayır. Peki neden, hangi gerekçeyle bu gazetecinin işine son verilir, bunun üzerinde durmak gerekiyor.”

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. dürüst olmak insanı her zaman, her yerde, her toplumda yüceltir, yüceltmiştir, kim ki kula kulluk etmişse yazıklar olsun!

  2. Hiç kimse öküzün altında buzağı aramasın Tayyip Erdoğan ve arkadaşları bu ülkeye çok hizmet etmişlerdir, sayın Abdullah Gül ve diğerleri. Tayyip Erdoğanı kim sevmiyor Allah aşkına bir bakın demek ki iyi yolda reisin arkasındayız ve bu millet olmaya devam edeceğiz.

  3. Hiç kimse öküzün altında buzağı aramasın Tayyip Erdoğan ve arkadaşları bu ülkeye çok hizmet etmişlerdir, sayın Abdullah Gül ve diğerleri. Tayyip Erdoğanı kim sevmiyor Allah aşkına bir bakın demek ki iyi yolda reisin arkasındayız ve bu millet olmaya devam edeceğiz.