Gündem

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu Parti Mi Kuruyor? AK Partili Eski Bakandan Sert Açıklamalar

AKP’li eski Bakanlardan Ömer Dinçer’in Habertürk’te AK Parti’ye yönelik oyun içinde oyun” başlıklı yazısı yayımlandı. Ömer Dinçer yazısında Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti kuracakları söylentilerine dair bir süredir devam eden tartışmalara ilişkin çeşitli açıklamalar yaptı.

Ömer Dinçer yazısında Abdullah Gül ve Davutoğlu’na yönelik olarak “AK Parti’nin başarısında, bugün bu insanlara dil uzatanların hiç katkısı var mı?” ifadelerini kullandı. Ayrıca Ömer Dinçer yazısında bu iddiaların AK Parti’nin önünü kesmek isteyen derin güçler tarafından ortaya atıldığını belirtti.

“SAYIN ERDOĞAN DAHA MI GÜÇLÜ OLACAK?”

Ömer Dinçer yazısına “AK Parti’de liderlik yapmış Sayın Gül ve Davutoğlu uzaklaştırılınca veya halkın gözünde itibarsızlaştırılınca, parti ne kazanacak? Sayın Erdoğan daha mı güçlü olacak?” diyerek şöyle devam etti; 

“Eğer ileride Gül veya Davutoğlu’nun parti kurmasından, başkan adayı olmalarından endişe edildiği için bütün bu hadsizlikler ve haksızlıklar yapılıyorsa, bilinmeli ki bu davranışlar korktukları akibeti doğurur. Öyleyse, Sayın Gül, Davutoğlu, Atalay ve Babacan gibi isimlerin parti içinde muteber konumda tutulmaları daha doğru olmaz mı?”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Once abdullah gul aciklasin neden baskanliga karsiyim diye konustu fetoya karsi birtek laf etmeyen cumhur baskanimizi her zamam yalniz birakan 15 temmusta neredeydi