Gündem

Acı haber duyuruldu! 194 vatandaşımız hayatını kaybetti!

Merakla beklenen koronavirüs tablosu az önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabı üzerinden açıklandı. Açıklanan tabloda vefat sayısının düne göre artış gösterdiği görüldü.

SALGINDA GÜNLÜK DURUM

Türkiye’nin Mart ayından beri mücadele içerisinde olduğu koronavirüs salgınında son rakamlar merak konusu. Vatandaşlar, alınan tedbirlerin rakamlara ne kadar yansıyıp yansımadığını görmek için günlük verileri takip ediyor.

screenshot-4-001.jpg

HER GEÇE GÜN AZALIYOR

Bakan Koca, yaptığı açıklamasında, “Bugün tespit edilen 1.370 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız her geçen gün azalıyor. Aktif vaka sayımızda sınırlı artış gözleniyor. Kısıtlama ve tedbirler netice vermeye devam ediyor. Kısıtlama ve tedbirlere uyarak mücadele edersek kazanacağız” ifadesini kullandı.

7 OCAK KORONAVİRÜS VERİLERİ

Açıklanan son verilere göre günlük 183 bin 3 kişiye test yapıldı. Yapılan test sonucunda 12 bin 171 vaka tespit edilirken hasta sayısı bin 370 olarak açıklandı. Bugün vefat eden vatandaşlarımızın sayısı düne göre artarak 194 olarak tablodaki yerini aldı. İyileşen hasta sayısı ise 8 bin 211 olarak ifade edildi.

Bir Yorum

  1. İyileşenler de azalmaya başladı sekizbinlerde kaldı yirmi binleri göremez olduk hayırdır aşıya zorlama taktiği kullanıyorlar sayın çok bilen bilim kurulumuz