Gündem

Açığa Alınan ve İhraç Edilen Memurlar Bakanlar Kurulu Toplantısı'na Odaklandı !

Bakanlar Kurulu Toplantısı için Başbakan Binali Yıldırım Erzincan’dan Ankara’ya geldi. Saat 14:00’de yapılması beklenen toplantı Başbakan’ın Erzincan’daki eğitim öğretim yılı açılış törenine katılması nedeniyle ileri saatlere alınmıştı.

Başbakan Binali Yıldırım an itibariyle (15:28) Ankara’da ve Bakanlar Kurulu’na başkanlık etmek için Çankaya Köşkü’ne geçiş yapacak.
Bakanlar Kurulu Gündeminde Neler Olacak?

Bakanlar Kurulu gündeminde terör örgütleri FETÖ ve PKK ile mücadele, Suriye’de devam eden Fırat Kalkanı Operasyonu, Açığa alınan memurların durumu ve Ekonomide atılacak adımların görüşülmesi bekleniyor. 

Açığa Alınan ve İhraç Edilen Memurların Gözü Kulağı Bakanlar Kurulu’nda

FETÖ ile mücadele kapsamında açığa alınan ya da KHK’lar ile ihraç edilen memurların gözü kulağı da Başbakan Yıldırım’ın başkanlığında toplanacak Bakanlar Kurulu Toplantısı’nda olacak. Bilindiği gibi haksız yere ihraç edilenlerin geri dönüşüyle ilgili adımların atılacağı daha önce hükümet tarafından açıklanmıştı.

– Güncelleme

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.

Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen toplantı, saat 15.30’da başladı.

Konu hakkında tüm gelişmeleri kamu haberlerinin merkezinde kamupersoneli.net adresinde takip edebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Allah rızası için artık sabrımız kalmadı KHK aklanan suçsuz öğretmenler ne zaman görevlerine iade edilecekler 2aydan beri bekliyoruz

  2. Allah yöneticilerimizi adaletten ayırmasın. Çok vatanını seven hiç yanlış iş yapmamış insan ihraç edildi.