Gündem

Açıklama yapıldı! Düğünlere kısıtlama getirildi!

Bartın Valiliği’nden gelen açıklama göre, düğün, nişan ve kına gibi çeşitli etkinlere süre kısıtlaması getirildi. Bununla birlikte, yapılan açıklamada ev izolasyonuna uymayan bölgelerde de karantina uygulamasının yeninden başlayacağı duyuruldu.

YENİ KARARLAR ALINDI

Bartın Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından yeni kararların alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada salgının yayılmasını önlemek adına bir takım yeni kararların uygulanacağı ifade edildi.

Açıklama yapıldı! Düğünlere kısıtlama getirildi!

YAPILAN AÇIKLAMA

Bartın Valiliği’nden yapılan açıklamada il genelindeki düğün, nişan ve kına gibi çeşitli merasimlerin başlangıcından itibaren maksimum 2,5 saat sürmesi gerektiği ifade edildi. Açıklama metni şu şekilde:

“İlimiz genelinde ev izolasyonuna tabi vatandaşların takip ve denetimlerinin sorumlu kuruluşlarca hassasiyetle yapılmasına karar verildi. Ev izolasyonuna riayet etmeyenler için yurtlarda karantina uygulamasının yeniden başlatılacaktır. Usulüne göre alınan, ilan ve tebliğ edilen bu kararların uygulanmasında ihmal ve kusuru görülenlerin, TCK’nin ilgili maddeleri gereğince cezalandırılmasına karar verilmiştir”