Gündem

Adalet Bakanı Gül'den Ülke Birliği Açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı son açıklamada; “Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Vatandaşlarımızın güvenliği ve bunun etkilerinin korunması amacıyla ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz. Saha içerisinde terör örgütleriyle verdiğimiz mücadelenin tek bir amacımız vardır, o da ülkemizin birliğinin korunmasıdır.” ifadelerinde bulundu.

AdaletBakanı Gül, Emniyet Genel Müdürlüğü Anıttepe Yerleşkesinde düzenlenen “Araç Sicilve Tescil İşlemlerinin Türkiye Noterler Birliğine Devir Töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. Bakan Gül; konuyla alakalı olarak PKK/YPG/DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı mücadele verdiklerini ifade ederek. Ülkemizin birliğinin korunması için ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz. Sahada terör örgütleriyle mücadelemizin ülke birliğine katkısı için uğraşıyoruz.

ARAÇ SİCİL İŞLEMLERİ NOTERDEN YAPILACAK

Yeni düzenlemeyle alakalı olarak ilişkileri yönetmeliğinin Bugün Resmi Gazete’de yaymlandığını ifade eden Bakan Gül, hükümetine eylem planında yer alan uygulmayı daha vatandaşların hizmetine sunuyoruz. Bunu memnuniyetle duyduklarını ifade etti.  Bakan Gül; reform ve çalışmaların yargıya, emniyet teşkilatına ve vatandaşlarımıza katkısı düşünülerek yapıldığını belirtti. Araç sicil ve tescil işlemlerinin yeni düzenlemeyle noterlerde yapılacağını ifade eden Bakan Gül, ruhsatların vatandaşlara noterler tarafından verileceğini söyledi.

HUZURU SAĞLAMAK İÇİN GEREKEN TÜM ADIMLARI ATIYORUZ

Bakan Gül ayrıca; Vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmak isteyenlere karşı köklü mücadeleyi ortaya koymaktayız. Bugün güvenlik güçlerimiz tarafından yargı mensuplarımızla devletimizin her birimi sayesinde bütün vatandaşlarımızın huzuru ve günveliği için tüm kararıımızla devam ediyoruz. Sahada bulunan terör örgütleriyle mücadele verirken bir amacımız var. Ülkemizin birliği vatandaşlarımızın huzuru ve güvendir. Zeytin Dalı Harekatı’nı yapar ve teröristlerle mücadele ederiz hem de vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak için gereken tüm admları atarız.” dedi.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. ben di̇ş protez teknisyeniyim 13. sıradayım ama maalesef umutsuzum almayacaklar galiba