Gündem

Adalet Bakanından Teröre Tepki

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Ankara’da yaşanan terör saldırısına büyük tepki gösterdi. 

Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığından teröre tepki verildi. Bu tepki Adalet Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden yazılı bir açıklama olarak yapıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ dün akşam saatlerinde meydana gelen bombalı terör saldırısına büyük tepki gösterdi. Bilindiği gibi dün akşam 18.45 sularında Ankara Kızılay Güven Park otobüs duraklarının önünde bir bombalı araç patlatıldı ve terör eylemi gerçekleştirildi. Bu saldırı karşısında kendi resmi internet sitesinden yazılı açıklama yapan Adalet Bakanlığı teröre tepki gösterdi. Bu açıklama şu şekilde;

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Kızılay’daki terör saldırısına sert tepki gösterdi.

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Ankara’daki terör saldırısını, bu saldırıyı yapanı yaptıranı şiddetle kınıyorum. Ankara’daki terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, milletimize başsağlığı, sabır; yaralılara şifa dilerim.”dedi.

Bekir Bozdağ yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Terör örgütleri, teröristleri ve bunları kullanan ağababaları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Türkiye, terörizm, terör örgütleri ve teröristle etkin, kararlı ve dirayetli mücadelesini, bunlar sonlanana kadar devam edecektir. 

VAKİT, BİRLİK-DİRLİK VAKTİDİR

“Terörün, terör örgütlerinin ve teröristlerin rengi, dili, vatanı, dini, mezhebi, ideolojisi, hedefi ne olursa olsun teröre karşı birlik olmalıyız. Ama ancak, fakat ve lakin demeden hep birlikte teröre, terör örgütlerine, teröristlere, terör eylemlerine, kan ve şiddete hayır demeliyiz. Terör saldırılarını yapanlar, yaptıranlar ile hükümet zarar görebilir diye terör saldırılarına sevinenler, insanlığın yüz karasıdırlar. Gelin, siyasi, fikri, dini ve diğer bütün farklılıklarımızı bir tarafa bırakalım, terör karşısında güçlü olalım yekvücut olalım birlik olalım dirlik olalım. Vakit, birlik-dirlik vaktidir. 

Adalet Bakanlığının resmi internet sitesinden yapılan açıklama yukarıdakilerden ibaret. Bizlerde kamupersoneli.net olarak terörü kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. 

Kamupersoneli.net