Gündem

Adalet Bakanlığı CTE ve Eski Başbakanlık Çalışanlarına FETÖ Gözaltısı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli 3 kişi ve 17 Başbakanlık eski çalışanı hakkında FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltı kararı verildi. 

Ankara’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruşturma yürütülüyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü  3 personeli ile 17 eski Başbakanlık çalışanı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA YAPILDI

Konu ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir açıklama yapıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen 17 Başbakanlık personeli ile Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde çalışan 3 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği ifade edildi.

6 KİŞİYİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ayrıca tüm bunların yanı sıra zanlıların adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 14 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Ayrıca gözaltına alınan zanlılar sağlık kontrolünden geçirildiler. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Ayrıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda adreslerinde bulunmayan 6 kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA