Gündem

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek Görevden Alınınca Nihat Doğan Canlı Yayında Göbek Attı

Adalet Bakanlığı Müsteşarı görevinde bulunan Kenan İpek dün son dakika gelişmesi ile görevden alındı. Görevden alınana Kenan İpek geçtiğimiz aylarda şarkıcı Nihat Doğan ile yaşadığı bir polemik ile gündeme gelmişti. 

KENAN İPEK TEPKİ GÖSTERDİ

Bir televizyon programında Nihat Doğan, FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye “şık” kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirmişti. Ayrıca Nihat Doğan eleştirilerine “alçak gardiyanlar” ifadesini kullanarak devam etti. Bunun üzerine bu sözlere Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek tepki göstermişti.

Konu ile ilgili olarak Adalet Bakanlığı Müsteşarı bir mesaj yayımlamıştı. Yayımlanan mesajda “Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir” ifadelerine yer verildi.

“KİM TANIR SENİ”

Bu mesajın ardından Nihat Doğan ise yanıt vermişti. Nihat Doğan Müsteşara ilişkin Bu mesajın ardından Nihat Doğan ise yanıt vermişti. Nihat Doğan Müsteşara ilişkin “Sen kimsin. Müsteşar da neymiş. Kim tanır seni” ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Doğan, aynı günün akşamı yayınladığı mektupla da defalarca özür dilemişti. Doğan, “Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız tweti anlamadan yorumladım” ifadelerini kullanmıştı.

GÖBEK ATAMAYA BAŞLADI

Nihat Doğan program sırasında telefonuna gelen bildirim ile büyük bir sevinç yaşadı. Konu ile ilgili olarak “Çok güzel bir haber aldım.” diyen Nihat Doğan canlı yayında göbek atamaya başladı.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA