Gündem

Adana'da corona virüs alarmı! Toplu taşımada tespit edildi

Adana’da güvenlik güçleri corona virüs önlemleri kapsamında tedbirleri sıkı tutuyor.

ATEŞİNİN 38.5 OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Adana merkez Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi’nde toplu taşıma araçlarında salgına yönelik denetim yapan Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik ekiplerii  toplu taşıma araçlarında yaptıkları denetimler sonucunda yolcular arasında  38.5 derece ateşi olduğu tespit edilen Bengi Y. (19) isimli genç kızı otobüsten indirerek hastaneye sevk etti.

Adana'da corona virüs alarmı! Toplu taşımada tespit edildi

CORONA VİRÜS PANİĞİNE NEDEN OLDU

Polisin çağırdığı ambulansla corona virüs testi yapılması için Bengi Y. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Genç kızın ateşinin yüksek olduğu tespit edilmesi Adana’da corona virüsü paniğine neden oldu.

Adana'da corona virüs alarmı! Toplu taşımada tespit edildi

DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Normalleşme süreci kapsamında getirilen kurallarla ilgili denetimlerin devam ettiğini açıklayan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Hakan Aksoy, “Yolcuların, araçlardaki koltuk sayılarına oturması, sürücü ve yolcuların maske takması ve araçlarda dezenfektan bulundurulması zorunluluğu ile ilgili uygulamalar yapıyoruz. Vatandaşlara ve sürücülere gerekli uyarılarda bulunduk. 1 Haziran’dan bu yana 8 noktada denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.