Gündem

Adana'da Engelli Vatandaş Not Bırakıp İntihar Etti , İşte Yürekleri Burkan Not

Adana’da üzen herkesi deriden üzen bir haber geldi. Akülü arabasıyla Seyhan Nehri kıyısına gelen engelli vatandaş ailesine bir not bırakarak intihar etti.

Adana’da yürekleri burkan bir olay yaşandı. Akülü aracıyla geldiği Seyhan Nehri kıyısında bir kağıda, ailesine “Sizlere layık bir baba olamadım, artık bu hastalığı kaldıramıyorum” yazılı not bıraktıktan sonra nehre atlayarak intihar etti. Engellinin cansız bedenini cam silen bir işçi çıkardı.


Gelen son dakika bilgilerine göre olay, Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, engelli ve ileri derecede astım hastalığı olan Cihat İpteş (55) sabah erken saatlerde Yeni Baraj Mahallesi’nde Seyhan Nehri’ne akülü aracıyla geldi. Burada bir süre bekleyen engelli Cihat İpteş, ailesine “Canım çocuklarım, taçsız kraliçem, çağlayanım canım, taçsız kraliçem bitanem, gözümün nuru, canım, ciğerim, bitanem, beni affedin, sizlere layık bir baba olamadım. Artık kaldıramıyorum bu hastalığı” diye not yazdı. Engelli vatandaş, daha sonra da ailesini arayıp onlara intihar edeceğini açıkladı. Şahıs sonra da akülü aracından kendini Seyhan Nehri’ne doğru bıraktı.

Bu arada nehir kenarına balık tutmaya gelen başka bir vatandaş engelli şahsın Nehre atladığını gördü. Şahıs, “Sabah saat 09.30 gibi Seyhan Nehri’ne gelip balık tutup bankta oturuyordum. Yarım saat 1 saat kadar bekledim. O sırada balık vurdu, ben şahsı unuttum. Sonra suya atladığını gördüm ondan sonrasını bilmiyorum” açıklamalarında bulundu.


Kamupersoneli.net  | Ankara