Gündem

Adana ve Kayseri'de Öğretmen ve Yüzbaşı Dahil 14 Gözaltı!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında Adana ve Kayseri’de gerçekleştirilen operasyonlar ile aralarında ihraç edilen öğretmen ve yüzbaşının da olduğu 14 kişi gözaltına alındı.

26 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında FETÖ’ye mensup oldukları iddia edilen ve örgütün kriptolu haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları gerekçesiyle 26 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

14 Kişi Gözaltına Alındı

Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda Kayseri ve Adana’da aralarında ihraç edilen öğretmen ve yüzbaşının da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Emniyet mensupları tarafından yakalanan 14 şüpheli, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Hastane’den sonra emniyete götürülerek sorguya alındılar.

12 Kişinin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Kayseri ve Adana’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar ile adreslerinde bulunamayan 12 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA