Gündem

Adına göre nasıl öleceksin uygulamasının aynen dediği şekilde öldü!

Mardin’in Derik ilçesinde 41 yaşında Nurettin Çınar adında ki bir adam, bundan tam 1 yıl evvel ‘’Adına göre nasıl öleceksin’’ uygulamasını telefonuna indiriyor. Çınar, ‘’adına göre nasıl öleceksin’’ mobil uygulamasında ki soruları yanıtlıyor ve uygulama kişinin adına göre, sisteminde kayıtlı bir ölüm şeklini tasarruf edip, o kişinin nasıl öleceğine dair bir tahmin yürüterek, Çınar’ın nasıl öleceğini söylüyor. 2 çocuk babası Nurettin Çınar’da bu uygulamanın kendisine öngördüğü ölüm şeklini kendi sosyal medya hesabından paylaşıyor.

ÖLÜMCÜL VİRÜS BULAŞMASI YÜZÜNDEN ÖLDÜ

‘’Adına göre nasıl öleceksin’’ uygulaması Çınarın ‘’yeni ölümcül bir virüs bulaşması’’ nedeniyle öleceğini söylüyor. Buraya kadar her şey normal… İşi anormal yapan şey ise, Çınar bu paylaşımından tam bir yol sonra, Coronavirüs yüzünden hayatını kaybetmiş olması.

Mardin’in Kovalı Mahallesi’nde oturan Nurettin Çınar’ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Corona virüsü tedavisi gören 41 yaşındaki Çınar dün hayatını kaybetti. Evli ve iki çoçuk babası Nurettin Çınar’ın cenazesi aynı gün toprağa verildi.

Adına göre nasıl öleceksin uygulamasının aynen dediği şekilde öldü!

Çınar’ın kuzeni Abdurrahman Çeliker, “Acımız büyük. Ani ölümü bizleri sarstı. Paylaşımını görünce şaşkına döndüm ve çok üzüldüm” dedi.

2 Yorum

    1. Bence de bizim ölüm tarihimizi vb. Allah bilir hen orda adamın öldüğü yerde 2069 yazıyo biz daha 2021 deyiz nasıl biliyoruz onca sene ileriyş😅güleyim de boşa gitmesin🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️