Gündem

Adli Tıp Kurumu Taşerona Kadro Sınav Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda taşerona kadro sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Söz konusu sınav ise sözlü olarak gerçekleştirildi. 

Gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edilen Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Buna göre söz konusu duyurunun detayları şöyle:

ADLİ TIP KURUMUNDAN YAYIMLANAN DUYURU

Adli Tıp Kurumundan yayımlanan duyuruda “24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Kamu kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23. ve 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirlendiği tebliğ hükümleri uyarınca, sürekli işçi kadrolarına geçirilecek olan işçiler 12-16 Mart 2018 tarihleri arasında Adli Tıp Kurumu merkez binasında sözlü sınava alınmışlardır.

Sözlü sınavda başarılı olanlara ilişkin isim listesi ekte belirtilmiş olup, başarılı olan adaylar 02/04/2018 tarihi itibarıyla sözleşmeli işçi kadrolarına geçirilecektir.” ifadelerine yer verildi.