Gündem

AFAD Açıkladı ! Antalya'da Şiddetli Deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yapılan duyuru ile Antalya’da deprem olduğu ifade edildi. Peki deprem kaç şiddetindeydi? Detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ANTALYA’DA DEPREM !

Antalya’nın Kumluca ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Meydana gelen deprem hakkında Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada depremin şiddetinin 5.3 olarak ölçüldüğü ifade edildi.

YÜKSEK BİNALARDA OTURANLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

NTV Muhabiri Sibel Atasoy, meydana gelen depremin yüksek binalarda oturanları etkilediğini anlatarak şunları söyledi:

“Antalya’da Kumluca’da deprem yaşandı. AFAD az önce açıkladı. Kumluca’da oldukça hissedildi. Özellikle yüksek binalarda hissedildi depremin şiddeti. Orada konuştuğumuz gazeteciler de aynı şeyi söylediler. Yüksek binada korku yaşadı insanlar. Ancak aldığımız habere göre can ve mal kaybı yok. Geçtiğimiz günlerde de 4,8 şiddetinde bir deprem olmuştu. Onun da büyük etkisi olmuştu.”

A Haber Muhabiri Yasin Anzerli ise Kumluca da depremin Antalya’nın batısında bulunan Finike, Kemer ve Kaş ilçelerinde tam anlamıyla hissedildiğini aktardı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. "konu ile ilgili olarak antalya'nın kumluca ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi" cümlesi nasıl bir cümledir?"son dakika" diye bu kadar acele etmeyiniz, yazdığınızı kontrol ediniz.