Gündem

Afrin'de Türk Tankına Düzenlenen Saldırıda Şehit Sayısı Yükseldi

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce, Suriye’nin Afrin bölgesinde düzenlenen operasyonlar kapsamında terör örgütü mensupları Türk tankına bir saldırıda bulundu. Gerçekleştirilen saldırı sonucu TSK’dan yapılan açıklamaya göre 5 asker şehit oldu.

ŞEHİT SAYISI 5’E YÜKSELDİ

Suriye’de gerçekleştirilen saldırı sonucu Türk Silahlı Kuvvetleri konuya ilişkin bir basın açıklaması yayımladı. Yayımlanan basın açıklamasında, terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca bir tankımıza saldırı düzenlendiği bildirildi. 

Düzenlenen saldırı sonucunda ise beş askerin şehi olduğu aktarıldı. TSK tarafından yayımlnan basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Tarafından yapılan açıklama

“Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 03 Şubat 2018 tarihinde, Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tankta bulunan beş kahraman silah arkadaşımız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. 5 Askerimiz Şehit oldu ALLAH Sizi 5 Milyar defa Kahru Perişan Etsin Eyy PKK YPG PYD Ne Kadar örgütünüz varsa hepiniz yerin dibine girin ordanda cehenneme gidin.Alçaklar Hainler Kim devletimin ekmeğini yiyip ihanet kalleşlik ediyorsa ALLAH Sizide kahretsin