Gündem

Ağrı'da Gerçekleştirilen Operasyonlarda Acı Haber Geldi

Bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlara ara verilmeden devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında çok sayıda terörist etkisi hale getirildi. 

Bu kapsamda Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde devam eden operasyonlardan acı haber geldi. Ağrı’da gerçekleştirilen operasyonlarda bir askerimizin şehit olduğu haberi gelirken konuya dair Türk Silahlı Kuvvetlerinde bir açıklama geldi. 

ACI HABERİ TSK DUYURDU

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 21 Ağustos’ta gerçekleştirilen terör operasyonunda bir askerimiz ağır yaralanmıştı. Meydana gelen olayın hemen ardından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan asker ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. TSK tarafından yapılan bilgilendirme açıklamasında tedavi altında bulunan askerin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve şehit olduğu bilgisi geldi. 

Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Ağrı/Doğubayazıt bölgesinde 21 Ağustos 2018 tarihinde bölücü terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda ağır yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadeleri kullanıldı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA